Pap Márta, 28 éves rezidens gyermekorvos Marosvásárhelyen, nemrég lett diagnosztizálva angiosarcomával. 4 műtéten van túl, és vár az ötödikre.

Ezen az oldalon információkat találsz, ha imádkozni szeretnél érte, esetleg segíteni is.

A támogatók számára közöljük az ő személyes bankszámláját:

PAP MARTA
Banca Comerciala Romana - ERSTE
RO58 RNCB 0188 0280 4957 0001

Bővebb információért a következő e-mail címre írhatsz:
uramakitszeretszazbeteg@gmail.com

2013. április 6., szombat

Zsolt 116:15 - "Az Úr szemei előtt drága az Ő kegyeseinek halála"

Kedves imatársaim!

Márti ma átköltözött az örökkévalóságba.

Sajnos a chemoterápia kezelést már nem lehetett elkezdeni, mert annyira előrehaladott volt betegsége. Döbbenetesen hamar terjedt a testében. Hihetetlenül gyorsan!

Nem került sor az életmentő nagy műtétre sem, amit Budapesten terveztek volna végrehajtani.

Mártiról elmondhatjuk, amit Pál mondott magáról: "Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem" és azt is: "a hitet megtartottam". És ezt örömmel mondjuk, mert imádkozva búcsúzott és vált el szeretteitől. Nem hiába imádkoztunk érte. Meg tudta harcolni az utolsó nagy harcot is! Istené legyen a dicsőség!

Hiányozni fog Márti kedves mosolya, kitartása, egész aranyos lénye!
Imádkozzunk továbbra is a családjáért, kiknek fokozottabban fog hiányozni. Különösképpen Édesanyjáért, aki ott volt mellette a kórházban az utolsó pillanatig, akit nagyon megviselt Márti szenvedése, majd elvesztése. Imádkozzunk édesapjáért és testvéréért. Mindenkit vigasztaljon, erősítsen meg a mi teremtő, végtelenül szerető Istenünk.

1Thessz 4:13-18
13 Nem akarom továbbá, atyámfiai, hogy tudatlanságban legyetek azok felől, a kik elaludtak, hogy ne bánkódjatok, mint a többiek, a kiknek nincsen reménységük.
 14 Mert ha hisszük, hogy Jézus meghalt és feltámadott, azonképpen az Isten is előhozza azokat, a kik elaludtak, a Jézus által Ő vele együtt.
 15 Mert ezt mondjuk néktek az Úr szavával, hogy mi, a kik élünk, a kik megmaradunk az Úr eljöveteléig, épen nem előzzük meg azokat, a kik elaluldtak.
 16 Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből és feltámadnak először a kik meghaltak volt a Krisztusban;
 17 Azután mi, a kik élünk, a kik megmaradunk, elragadtatunk azokkal együtt a felhőkön az Úr elébe a levegőbe; és ekképpen mindenkor az Úrral leszünk.
 18 Annakokáért vigasztaljátok egymást e beszédekkel.

A reménység nem szégyenít meg, imatársaim! Ezért vigasztalódunk!

Hisszük, hogy a mi élő, örökkévaló Istenünk nem téved, és ebben megnyugszunk.

És itt véget ér e blog hivatása, kedves imaharcosok! Harcoljunk továbbra is egymásért!




2 megjegyzés:

  1. Szeretettel kérem a jó Isten vígaszát minden szerettének, Mártinak meg örök életet... Lehet arról tudni, hogy mikor és hol lesz a temetés?

    VálaszTörlés
  2. Kedden délután 3 órakor lesz a Márti temetése Krasznán, a szülőfalujában.

    VálaszTörlés